Warning: Illegal string offset 'singular_portfolio_taxonomy' in /home/customer/www/citrulline.be/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-functions.php on line 749

Vitaminen en supplementen voor seksuele prestaties

Vitaminen en supplementen voor mannelijke prestatie
Of je nou bezorgd bent over je atletische prestatie tijdens het rennen of in de slaapkamer, als man zie je je atletische prestatie liever niet met de jaren achteruit gaat. Hoewel er verscheidene opties op de markt zijn, kun je het gebruik van supplementen om dit probleem te verhelpen ook overwegen.

Typen supplementen

Verschillende typen vitaminen en supplementen zijn gebruikt om het probleem aan te pakken. Meestal gaat het hier om supplementen waarin het aminozuur L-arginine in verwerkt zit. Het vitamine B6 heeft op zijn beurt in verscheidene onderzoeken ook aangetoond dat het effectief werkt om het libido bij mannen te verhogen.

Suppletie is niet alles…

Het verbeteren van je seksuele prestaties houdt niet op bij het gebruik van supplementen. Vaak is de oorzaak hiervan ook een ongezonde leefstijl met te weinig beweging. Zorg er dus voor dat u voldoende beweegt en uw cholesterolhalte verlaagd door voldoende fruit en groente te eten. Het verlagen van het cholesterol helpt de bloedtoevoer in het lichaam verbeteren wat op den duur dus ook een positief effect heeft op uw erectie.

Waarschuwing

Als je erover nadenkt om gebruik te maken van supplementen om je seksuele prestaties te verhogen, moet je voorzichtig zijn welke producten je aanschaft. Het is daarom verstandig om eerst met je dokter te overleggen welk product je denkt aan te schaffen en of dit ook stroomt met eventuele medicatie die je al slikt, je medische historie, etc.