Warning: Illegal string offset 'singular_portfolio_taxonomy' in /home/customer/www/citrulline.be/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-functions.php on line 749

Supplementen combineren

Veel supplementen passen goed bij een dieet dat gewone voeding combineert met eiwitshakes. De supplementen creatine en L-glutamine passen bijvoorbeeld goed bij wei-eiwitten om de sportprestaties te verbeteren. Echter, sommige supplementen worden beter geabsorbeerd op een lege maag dan in combinatie met een shake of een maaltijd. Het timen van je eiwitshakes en inname van supplementen is daarom van belang bij hoe je lichaam van deze producten gebruik maakt.

<h4>Supplementen voor op de lege maag </h4>
Als je gebruik maakt van fat burners kan je die het beste 30 tot 60 minuten voor je eiwitshake nemen gezien deze het beter doen op lege maag.

<h4>Goed te combineren supplementen </h4>
Vitaminen werken beter als de maag gevuld is en kunnen dus prima gecombineerd worden met een maaltijd of shake. Zeker vitamine A, D, E en K werken goed op een volle maag. Hiernaast werkt het product CLA en creatine monohydraat ook goed samen met eiwitshakes. Deze worden veelal gebruikt vlak voor de work out voor een gezonde boost.

, , ,