Warning: Illegal string offset 'singular_portfolio_taxonomy' in /home/customer/www/citrulline.be/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-functions.php on line 749

Citrulline voor de opbouw van spiermassa

Citrulline staat bekend als een voedingsupplement met vele voordelen. Een aantal voordelen zoals de positieve werking tegen depressies, erectiestoornissen, leveraandoeningen en hart- en vaatziekten zijn voorheen al genoemd. Er bestaat echter ook nog een voordeel voor de krachttrainers onder ons.

Er zijn veel producten beschikbaar als hulp voor het verkrijgen van een grotere spiermassa. Ook citrulline kan hieraan bijdragen. Citrulline helpt de aanmaak van arginine in het lichaam. Arginine zorgt er weer voor dat de bloedvaten in het lichaam worden verwijd. Op deze manier is er sprake van een goede bloedcirculatie. Deze bloedcirculatie draagt eraan bij dat zuurstof, voedingsstoffen en verwijdering van chemische stoffen uit het lichaam in grotere mate in het lichaam plaatsvindt. Ook zorgt het ervoor dat de spieren zich sneller kunnen herstellen naar een workout. Als u regelmatig en met niet te lange tussenpozen traint, zullen de spieren zich niet op tijd kunnen herstellen waardoor ze kunnen beschadigen. Het aanvullend slikken van citrulline helpt bij een snel herstel van de spieren waardoor u regelmatig kan blijven trainen met een kleinere kans op blessures aan de spieren.

,