Warning: Illegal string offset 'singular_portfolio_taxonomy' in /home/customer/www/citrulline.be/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-functions.php on line 749

Citrulline: supplementen

Citrullinesupplementen zijn veelal commercieel aangeboden aan mensen die proberen hun sportprestaties te verbeteren. Je kan citrulline ook in de schappen staan als middel om erectiestoornissen tegen te gaan. Verder als product om de bijwerkingen van hart- en vaatziekten tegen te gaan.

Wat is citrulline?

Citrulline is een non-essentieel aminozuur. Dit wil zeggen dat het lichaam dit niet zelf kan produceren, maar het binnen moet krijgen via de voeding. Citrulline wordt in het lichaam omgezet tot arginine.

Citrulline voor sportprestaties

Citrulline dat wordt aangeboden om sportprestaties te verbeteren, wordt vaak in combinatie met creatine gebruikt. Creatine wordt genomen om korte, intensieve trainingen te ondersteunen.

Citrulline voor hart- en vaatziekten

Op het gebied van hart- en vaatziekten en erectiestoornissen wordt citrulline gebruikt om de hoeveelheid arginine in het lichaam te verhogen. Dit verhoogt de productie van nitro oxide in het lichaam wat weer verantwoordelijk is voor het ontspannen van de bloedvaten waardoor de bloedtoevoer in het lichaam wordt verbeterd.

, , , , , , ,