Warning: Illegal string offset 'singular_portfolio_taxonomy' in /home/customer/www/citrulline.be/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-functions.php on line 749

Arginine combineren met wei-eiwitten

Arginine of L-arginine is een aminozuur dat natuurlijk voorkomt in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. Hiernaast zijn er ook supplementen beschikbaar. Arginine vormt een van de bouwstenen van eiwitten en vergroot bloedcirculatie naar de spieren door het verhogen van NO’s in het lichaam en bevordert spiergroei en herstel. Om deze reden nemen veel bodybuilders dit supplement. Wei-eiwitten en arginine kunnen gemakkelijk in combinatie worden gebruikt. Het is wel van belang altijd in overleg te gaan met uw dokter of specialist.

Arginine vormt geen dreiging voor welke combinatie in voeding dan ook en dus ook niet met wei-eiwitten. Sterker nog, arginine komt in veel soorten eiwitten voor. Als je de supplementen wilt combineren neem ze dan voor je krachttraining, omdat het de aanwezigheid van hormonen en aminozuren die je nodig hebt gedurende die workout vergroot. Je kunt dit combineren met een wei-eiwit shake, zodat je lichaam ook beschikt over de Branched Chain Amino Acids leucine, isoleucine en valine die de synthese van eiwitten bevorderen zodra de spieren zich beginnen in te zetten voor de krachttraining.

, , , , , , , , ,